Onleesbaar? Klik hier | U wenst te reageren? klik hier
Deel deze brief met vrienden:

Griet nodigt je uit!

voor de Zomerhappening van komende zondag

Hierbij nodig ik je uit om aanstaande zondag samen de zomer feestelijk af te sluiten. CD&V Roeselare organiseert in het Noordhof de jaarlijkse Zomerhappening. Tussen 12 en 14 uur praten we tijdens de barbecue na over de zomervakantie. In de namiddag kan je even verpozen op ons zomerterras. Doorlopend voorzien we animatie voor jong en oud. Ik bereid me alvast voor op de zaklooprace. Iedereen welkom!

Klik hier voor meer info of om in te schrijven voor de barbecue.

voor een reactie op 'Goed gekoppeld?'

Niet zelden worden hoogbejaarde koppels gescheiden bij een opname in een woonzorgcentrum. De andere, minder of niet-hulpbehoevende, partner blijft thuis alleen achter. Vaak is dat voor koppels een mentale opdoffer. Daarom lanceerde ik, samen met de CD&V-fractie, het voorstel om het ‘recht op een gezinsleven’ ook binnen het woonzorgcentrum te realiseren. Meer dan de helft van de woonzorgcentra staat positief ten opzichte van dit voorstel, zo bleek uit mijn enquête. Klik hier voor meer.
Reportage WTV deel 1 en deel 2.

op het persmoment van Familiehulp: toegankelijke cursussen

Terug naar school! De eerste week van september starten niet alleen kinderen, maar ook heel wat volwassenen met een nieuwe uitdaging. In de opleidingscentra van Familiehulp vangt volgende week de opleiding ‘polyvalent verzorgende’ aan.

Nieuw dit jaar is dat Familiehulp al haar cursussen taalkundig toegankelijk gemaakt heeft. Op de eerste schooldag in Familiehulp, komende dinsdag 3 september, mag ik de vernieuwde cursussen overhandigen aan de nieuwe cursisten. Meer info vind je in dit persbericht.

om te auto-delen

Heb jij al eens gedacht aan carpoolen? Autodelen biedt verschillende voordelen: je bespaart, het is gezond én sociaal.

Autopia, het Vlaams Steunpunt voor Particulier Autodelen, organiseert op woensdag 4 september om 20 uur een infoavond over particulier autodelen. De infoavond gaat door in het stadhuis.

Klik hier voor meer.

Zomerse groeten en ontmoeten

Stage bij Bayer Materialscience

Tijdens een zomerstage in het kader van mijn parlementair werk nam ik een kijkje achter de schermen van Bayer MaterialScience. Dit bedrijf, gevestigd in Tielt, stelt 134 mensen te werk. Er wordt jaarlijks 1.000 ton hoogwaardig polycarbonaat- en polyesterplaten geproduceerd. (Foto: Jos Bogaerts)

Ontvangst voormalige buurjongen en huidig consul-generaal

Op dinsdag 20 augustus ontving het Roeselaars stadsbestuur Chay Nowé, de consul-generaal van het Cambodjaanse consulaat in België. Het werd een hartelijk weerzien met de buurjongen uit mijn jeugdjaren. Zijn levensloop is een verhaal om je aan te verwarmen: de 10-jarige Chay vond als jonge wees een thuis bij de familie Nowé in Roeselare. Hij groeide op in de Schiervelde-wijk. Later studeerde hij voor ingenieur. Als consul-generaal ondersteunt hij de Cambodjaanse bevolking in de heropbouw van hun land. Cambodja herstelt van een verwoestende dictatuur onder Pol Pot.


Welkom op mijn zitdag: elke maandag vanaf 11 uur in het stadhuis van Roeselare.

Indien u deze nieuwsbrief wenst door te sturen naar een kennis, klik dan hier
Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, klik dan hier


powered by Multimail