Onleesbaar? Klik hier | U wenst te reageren? klik hier
Deel deze brief met vrienden:

2.541 keer bedankt Roeselare!

De kiezer heeft zich op zondag 14 oktober uitgesproken. CD&V Roeselare behaalde 12 zetels in de gemeenteraad. Ik kijk tevreden terug op een boeiende campagne met warme contacten. Zelf kon ik 2.541 kiezers overtuigen.
Intussen werd een bestuursakkoord gesloten tussen CD&V, sp.a en Groen. De coalitie kiest voor deze 13 krachtlijnen. Meer interesse? Lees het uitgebreide dossier. Na een jarenlange inzet op wonen en welzijn, kies ik voor een nieuwe uitdaging. Vanaf 1 januari 2013 gaat mijn aandacht naar Mobiliteit en Openbare werken, ICT en interne kwaliteitszorg. Met veel enthousiasme bereid ik me momenteel voor op een degelijke start in januari!

Tom voor nationaal JONGCD&V –voorzitter

Op 8 december kiest JONGCD&V een nieuwe nationale jongerenvoorzitter. Kandidaat Tom Vandenkendelaere kan alvast rekenen op mijn steun.
 
Ik leerde Tom kennen als een gedreven kracht binnen de Roeselaarse jongerenafdeling van CD&V. Ambitieus, inhoudelijk sterk en een sympathieke persoonlijkheid. Hij overtuigt met frisse ideeën en een pittige aanpak. Talent dat JONGCD&V nationaal zal verzilveren. ‘Live up to the challenge’ is het voorzittersprogramma van de kandidaat. Tom Vandenkendelaere: u warm aanbevolen!


Welkom op mijn zitdag: elke maandag vanaf 10u30 in het stadhuis van Roeselare.

Indien u deze nieuwsbrief wenst door te sturen naar een kennis, klik dan hier
Indien u deze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, klik dan hier


powered by Multimail